Wat?

Het Hawaiiaanse Kahuna Bodywork is niet zomaar een andere vorm van massage. Het resulteert veeleer in een dynamisch ‘ voorbeeld proces ‘ voor lichaam, geest en ziel. Hierdoor kan iedere gemasseerde zichzelf veranderen door zijn eigen oude (niet ondersteunende) processen opnieuw vorm te geven. 

De massage zelf kent een vloeiend en dynamisch verloop, ritmisch uitgevoerd op muziek. Door de vloeiende bewegingen en fijngevoeligheid kan de sessie ook wel aan een dans doen denken. Je kan dan voor jezelf een ruimte creëren waardoor welzijn en heling echt kan worden ervaren. 

Er wordt steeds gewerkt zonder de intentie iets te moeten ‘herstellen’. Dit niet-intentionele aspect is één van de belangrijkste principes van Kahuna Bodywork.

Oude Hawaiiaanse principes?

De Kahuna Bodywork heeft alleen het Oude Principe als bron. Het is Hawaiiaans alleen maar omdat het is uitgevonden door één van de grootste Hawaiiaanse Kahuna, Kahu Abraham Kawai’i, en gebruik maakt van concepten en bewegingen uit de Hawaiiaanse vechtkunst Ka’ale’au.

Hoe gaat het in zijn werk?

Kahuna Bodywork is er in de eerste plaats om je te ontspannen en je tot rust te laten komen. Olie wordt met vloeiende en dynamische bewegingen over het hele lichaam aangebracht, in het ritme van de muziek.

Het zachte deel van de onderarm wordt gebruikt om over het lichaam te strijken met lange bewegingen. Deze bewegingen worden soms vergeleken met de beweging van de golven in de oceaan.

Tijdens de sessie worden beide zijden van het lichaam behandeld. Een sessie duurt ongeveer 75 minuten. Je wordt gedurende de sessie gedeeltelijk bedekt met een laken.

Waarom?

Dit werk opent een ruimte om voor zichzelf te zorgen en de eigen (hulp)bronnen te activeren. Een sessie vindt plaats op een comfortabele tafel en ontspannen atmosfeer en steeds met respect voor de principes van de Kahuna Bodywork-methode.

Kahuna Bodywork is gunstig voor:

  • zelfbewustzijn
  • zelfacceptatie
  • zelfliefde
  • evenwicht
  • verhoogde flexibiliteit
  • innerlijke rust

Waar?

De sessie zal plaatsvinden in een ruimte gewijd aan deze massage in een privé praktijk in Sint Gillis te Brussel.