Wat?

De ‘Massage Sensitif’ oftewel ‘sensitieve massage’ is een ontspannende, omvattende en harmoniserende oliemassage die je helpt te concentreren op het hier en nu om een gevoel van eenheid en diepgaand welzijn te herwinnen. Zo kan je jezelf beter verwelkomen, leren kennen en terug in contact te komen met jezelf.

Het is een zachte, diepe en verenigende massage, die varieert naargelang de toestand van de gemasseerde persoon.

Voor wie?

Deze massages zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en het kunnen loslaten… maar ook voor mensen die getroffen zijn door stress en alle traumatische ervaringen van het moderne leven, zowel op persoonlijk als op relationeel vlak.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is een volledige lichaamsmassage die onbedekt is en naakt of in ondergoed kan worden ontvangen. Dit laat toe om de toegang tot de onderrug, het bekken, de heupen,… te vergemakkelijken en de harmonie van de grotere stroken van de massage te ontvangen. Om enige twijfel uit te sluiten geef ik aan dat het geen seksuele massage is. De massage bestaat uit 4 delen die in elkaar overvloeien: installeren, oliën, masseren en lichtjes droogvegen.

De sessie duurt ongeveer 80 minuten. Biologische plantaardige olie wordt gebruikt en het vindt plaats in een warme en aangename sfeer, al dan niet in stilte of met een passend muziekje op de achtergrond, zoals gewenst.

Variaties

De 4 handen massage

Laat je eens volledig meeslepen door de 4 handen van twee masseurs door middel van een verenigende choreografie die je een extra kans geeft om je van gedachten los te schakelen en je onder te dompelen in het loslaten. Je wordt begroet door een gemengd duo. Mijn handen ontmoeten die van www.pascalelinard.com voor een unieke massage ervaring.

laterale massage / tijdens de zwangerschap

Zoals de naam al aangeeft, wordt deze massage uitgevoerd in een laterale positie, wat ideaal is voor het loslaten van spanning in de rug, nek, bekken, benen en geschikt is voor mensen die moeite hebben met het liggen op hun rug of buik.

In het bijzonder begeleidt het de vrouw doorheen de zwangerschap door haar te helpen de gemoedsrust te vinden om alle fysieke en psychologische veranderingen in verband met deze periode beter te beleven.  Deze gehele lichaamsmassage verenigt het lichaamsschema door het ontwikkelen van bewustzijn en acceptatie van het veranderende lichaam.